Kandidaten

https://www.gblv.nl/nl/wp-content/uploads/2022/02/IMG_0288.jpg

Gemeenteraadslid en fractievoorzitterBianca Bremer

Wie ben je?
Bianca Bremer, geboren en getogen in het oosten van het land. Samenwonend met Marco. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam bij de Nationale Politie. Sinds 2006 ben ik actief in de gemeentepolitiek, eerst in Voorschoten en sinds 2017 in Leidschendam-Voorburg.

Waar woon je (kern + wijk)?
Leidschendam, de Zijde

Wat zijn je expertises of portefeuilles indien van toepassing (bijv. Duurzaamheid, Woningbouwontwikkeling)?
Mijn expertise ligt bij Ruimtelijke ontwikkeling en de openbare ruimte, daarnaast heb ik een passie voor monumenten en erfgoed; gebouwen, maar ook varend en rijdend erfgoed.

Wat is je lievelingsplek in de gemeente, waarom?
Onze gemeente heeft zoveel mooie plekjes, teveel om op te noemen! Maar als ik moet kiezen, dan kies ik voor Stompwijk. Stompwijk heeft alles, water, de mensen, dieren, wijdse uitzichten, de prachtige molens… Het doet mij denken aan thuis. 

Welke kansen zie jij voor je gemeente?
Onze gemeente heeft alles in zich om de beste gemeente van Nederland te zijn, mits we de kernen beter verbinden en meer naar onze inwoners luisteren.

Wat bindt ons, en hoe verbinden we meer?
Er zijn parels om te koesteren, en er is ruimte voor vernieuwing.

Wat zijn drie zaken die jij als raadslid wil veranderen?
Het postzegel denken moet losgelaten worden

We moeten veel meer gebruik maken van de denkkracht van onze inwoners

Minder praten, meer doen

Wat betekent GBLV/Gemeentebelangen voor jou?
De kracht van een lokale partij zit in het onafhankelijke, doordat wij geen landelijke binding of verplichtingen hebben kunnen wij maatwerk leveren op tal van gebieden.

Wat doe je graag je in je vrije tijd?
Ik ga er graag op uit met onze hond, daarnaast ‘werk’ ik graag in onze tuin, ontmoeten wij graag vrienden voor een etentje of gaan we lekker varen. Ook heb ik een passie voor Italiaanse auto’s en rijden we met de club regelmatig de mooiste ritten!