Bianca Bremer lijsttrekker GBLV/Gemeentebelangen

november 9, 20210

 


Maandagavond 8 november hebben de leden van GBLV/Gemeentebelangen tijdens hun algemene ledenvergadering Bianca Bremer gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022. Bianca Bremer lijsttrekker GBLV/Gemeentebelangen

Ed Klaarhamer, voorzitter van GBLV, licht de voordracht aan de ledenvergadering toe: “Het bestuur heeft in april 2021 een enquête onder de leden gehouden waarin vragen over de richting van de partij voor de komende jaren zijn gesteld. Uit deze informatie is naar voren gekomen dat een meerderheid van de leden een koers wil waarbij GBLV moet streven naar een constructieve samenwerking en een coalitie met andere partijen zonder daarbij de eigen identiteit te verliezen. GBLV moet opereren als (één van) de grootste partij(en) in Leidschendam-Voorburg-Stompwijk met bijbehorende verantwoordelijkheden en –stabiele- bestuurscultuur. Bianca heeft in haar rol als wethouder voor GBLV duidelijk aangetoond de gevraagde richting te kunnen uitvoeren. Ook heeft ze zich als een uitstekend raadslid geprofileerd en aangetoond dat ze over verbindend vermogen beschikt.”

Bianca Bremer: “Ik voel mij zeer vereerd en blij en heb heel veel zin om als lijsttrekker aan de slag te gaan. Mijn kennis en ervaring als gemeenteraadslid en wethouder in zowel Voorschoten als Leidschendam-Voorburg zet ik graag in als lijsttrekker van GBLV. Maar ik wil dit vooral samen met onze leden en kandidaat raadsleden gaan doen”.

Nadat Bianca door de leden was gekozen tot kersverse lijsttrekker overhandigde Hans Peter Klazenga haar zijn gebreide GBLV trui die hij bij de vorige verkiezingen als lijsttrekker kreeg. “Deze trui heb ik als voorman van GBLV zo vaak gedragen, maar ik draag deze met heel veel plezier en vertrouwen aan Bianca over. Bianca is een vrouw die kan verbinden, zowel binnen GBLV als in de raad.”

 

Sanja Duijvestijn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *