De GBLV Kerstman bij de Mantel

GBLV/Gemeentebelangen heeft de vrijwilligers van woonzorgcentrum “De Mantel“ een kerstcadeautje aangeboden voor de feestdagen. In de ogen van GBLV verdienen deze mensen dit dubbel en dwars door hun vrijwillige inzet om mensen met dementie of een lichamelijke klacht dagelijks te helpen en te verzorgen.

Woonzorgcentrum de Mantel, gevestigd aan de Klaverweide in Voorburg, kan niet bestaan zonder de inzet van vrijwilligers. Meer dan 200 mannen en vrouwen zetten zich dagelijks in om het de bewoners zo plezierig mogelijk te maken. Juist in deze sector waar bezuinigingen flink zijn doorgevoerd en de druk steeds hoger wordt, is het belangrijk om deze groep vrijwilligers een hart onder de riem te steken. De lokale partij GBLV/Gemeentebelangen schenkt daarom hun traditionele kerstpresentje dit jaar aan de ruim 200 vrijwilligers van de Mantel. Samen met wijkvertegenwoordiger Ap de Heus en Petra vd Stadt van de Mantel zijn de presentjes overhandigd.

Nico Hooijmans, Raadslid GBLV: “Wij zoeken ieder jaar een groep mensen die wij rond deze dagen wat extra’s willen geven. Er zijn veel vrijwilligers in Leidschendam-Voorburg en daar moeten we trots op zijn. Vandaar dat wij deze groep vrijwilligers van de Mantel een presentje geven als blijk van waardering”.foto