Rollatorpad Damcentrum geopend

Zomerreces of niet, wethouder Stemerdink kwam speciaal op haar eerste vakantiedag het aangelegde rollatorpad Damcentrum bewonderen.

‘s Morgens waren de stratenmakers nog druk in de weer, ‘s middags om 15.00 uur
opende wethouder Nadine Stemerdink het vers aangelegde rollator bestendigde pad tussen Schoorwijck, Vlieterhove en het Damcentrum. Aansluitend was in Schoorwijck nog even de gelegenheid om met de wethouder en de aanwezige (raads)leden van GBLV/Gemeentebelangen in gesprek te gaan.

Jean Thierry, lid Ombudsteam GBLV: “Na maandenlang afzien en uitglijden op de ongelijke en hobbelige klinkers, is het de bewoners dan toch gelukt! Hun klachten zijn gehoord. Mede dankzij de hulp van het Ombudsteam van GBLV en de inspanningen vanuit de gemeente, is het rollatorpad een feit. Wij danken wethouder Stemerdink voor het feit dat zij dit zo voortvarend heeft opgepakt, daar waar haar voorgangster de noodzaak van het geheel niet in zag.”
IMG_4537
Foto: Bewoners Schoorwijck en Vlieterhove met wethouder Stemerdink en Jean Thierry van het Ombudsteam van GBLV