GBLV/Gemeentebelangen verrast bewoners WZH/Prinsenhof

Een jaarlijkse traditie van politieke partij GBLV / Gemeentebelangen is om aan het einde van het jaar inwoners van Leidschendam-Voorburg met een verwennerij te verrassen.

Er is gekozen voor revalidatie- en zorgwooncentrum WZH Prinsenhof. Hier worden mensen voor korte of langere tijd behandeld. Patiënten met beperkingen door een chronische lichamelijke aandoening, waar de diagnose dementie is vast gesteld of om te revalideren. Zij vinden hier op een professionele manier onderdak.

De bewoners werden tijdens de koffiepauze “overvallen” door de mensen van GBLV en kregen een roomboter amandelstaaf. Dit werd met open armen ontvangen en leuke (soms hilarische) reacties konden dan ook niet achterwege blijven.
Zo’n klein iets waar gevers en ontvangers een blij gevoel van kregen.WZH_0127