Raadsflits GBLV: Hulde aan wethouder Rensen

GBLV is doorgaans kritisch op hoe de coalitie omgaat met uw belangen. Dat blijven we doen en daarmee komen we op voor uw belangen. Maar goed werk mag ook worden benoemd, vandaar dat wij wethouder Rensen oprecht willen complimenteren met de wijze waarop hij zich heeft ingespannen voor de buitensport. Binnenkort start een grootscheepse operatie om de sportverenigingen in een aantal gevallen te herhuisvesten. Hiermee kunnen veel verenigingen weer verder groeien en dat is uiterst positief te noemen. Daarnaast heeft deze wethouder ook de realisatie van zwembad De Fluit op een hoger plan weten te tillen waardoor in de toekomst inwoners zich kunnen blijven vermaken in dit bad.

Waarom een compliment aan deze wethouder?
Om de eenvoudige reden dat hij met passie, oprecht handelen en door authenticiteit dit heeft weten te bereiken. Een wethouder die in de raad  “sorry” weet te zeggen, begrijpt hoe het spel gespeeld moet worden. Een wethouder die in de raad een fout durft toe te geven, snapt dat het om mensen gaat. Wat ons betreft mogen sommige andere wethouders daar een voorbeeld aan nemen. Niet allen de cijfers tellen, maar juist weten wat er speelt in de samenleving. Daar gaat het om.

Wat GBLV betreft is een ding duidelijk: het gaat om de belangen van de inwoner en niet om de verheerlijking van wethouder(s) die maar al te graag vooraan in de rij staan om op de foto te mogen. Bij GBLV gaat het om U!