Coronaproof kerstattentie GBLV: lichtpuntje in donkere dagen

Leidschendam-Voorburg, 13 december 2020 – De kerstdagen staan voor de deur. Niet voor iedereen is dit persé een feestelijke tijd. Sommigen ervaren juist extra hoe donker de decembermaand is. Zeker nù in coronatijd. Samen kunnen wij daar iets aan doen. Soms helpt een klein gebaar.

Vanuit die gedachte ‘klein gebaar, groot plezier’ start GBLV/Gemeentebelangen een coronaproof kerstattentie actie. Gunt u iemand in onze gemeente een glimlach in deze donkere decembermaand? Stuur dan een mail naar kerstattentie@gblv.nl met naam, bezorgadres en reden waarom u aan deze persoon denkt.

Actievoorwaarden:

* Zowel de aanvrager als de geadresseerde moeten woonachtig zijn in de gemeente Leidschendam-Voorburg

* Maximaal 5 deelnemers per verenging of organisatie

* GBLV gaat vertrouwelijk met uw gegevens om

* De attentie is beperkt in voorraad, GBLV behoudt zich het recht om bij overweldigende aanvraag geen attentie te kunnen geven

* Meer weten over GBLV? www.gblv.nl of meldt u aan voor de nieuwsbrief