“Ik ben geen melkkoe”

Met de leus “Ik ben geen melkkoe” is GBLV/Gemeentebelangen een posteractie gestart tegen de stijging van de woonlasten in de gemeente. De poster – te vinden in Het Krantje van 6 november 2019  – laat de bekende GBLV-hond zien als symbool van de absurde verhoging van de hondenbelasting. Deze verhoging wil het college van B&W doorvoeren om een algemeen begrotingstekort te dekken. Ook de rioolbelasting en afvalstoffenheffing gaan omhoog.  

GBLV-fractievoorzitter Frank Rozenberg is helder over de verhoging van  de afvalstoffenheffing: “Dit college haalt  elke week halfvolle afvalcontainers, weet ondanks alle mooie beloftes de afvalbende op straat niet aan te pakken, maar laat inwoners financieel opdraaien voor dit wanbeleid.” 

Bij de behandeling van de gemeentebegroting volgende week   in de gemeenteraad zal GBLV/Gemeentebelangen voorstellen doen om de woonlastenstijging niet door te voeren.

Zie de poster hieronder: