SAMEN MAKEN WE LEIDSCHENDAM-VOORBURG!

Vandaag is de definitieve uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen gepresenteerd. Wij zijn ongelofelijk trots om te mogen zeggen dat we wéér zijn gegroeid, van 8
naar 9 zetels!

Wij willen iedereen bedanken die op ons heeft gestemd en voelen ons gesterkt door het vertrouwen dat u ons weer geeft! Ook bedanken wij iedereen die ons heeft geholpen met de campagne om dit resultaat te bereiken. Het blijft bijzonder hoe ongelofelijk veel inwoners, bedrijven en verenigingen ons op eigenzinnige en creatieve wijze hebben gesteund!

Wij zijn er weer klaar voor. Klaar om met inwoners, verenigingen, instellingen en bedrijven de komende vier jaar krachtige resultaten te boeken door te verbinden, stimuleren én faciliteren. Voor drie krachtige kernen, één sterke gemeente.

Want: Samen maken we Leidschendam-Voorburg!

Gekozen raadsleden

GBLV/Gemeentebelangen

  1. Klazenga, H.P.  (2.856)
  2. Bremer, B.B.M. (803)
  3. Rozenberg, P.F. (725)
  4. Duijvestijn-van Leusden, S.J (610)
  5. Hooijmans, N.F.J. (352)
  6. Steutel, W.F. (60)
  7. Velu, M. (452)
  8. Van Wijk, M. (164)
  9. Hartsinck, M.J.R. (55)