GBLV DOET – 2017

De fractie van GBLV/Gemeentebelangen zette zich zaterdag 11 maart tijdens NL DOET in voor Wijkvereniging Oud Zuid te Leidschendam. Samen met wijkbewoners en één vrijwilliger uit het Raadhuiskwartier werd een jeu de boules baan aangelegd bij ‘Het Koophuis’, het clubgebouw van de wijkvereniging. Een hele klus!

Het zand afgraven ging voorspoedig, met dank aan buurtbewoner Johan die zijn kraan ter beschikking had gesteld. Tussendoor was er even tijd voor koffie en gebak. GBLV trakteerde op taart omdat 11 maart niet alleen de dag van GBLV Doet is, maar ook de 80ste verjaardag van Fer Lobel: wijkbewoner en initiatiefnemer van de aanleg. Ook wethouder Floor Kist fietste nog even langs om polshoogte te nemen.

Sanja Duijvestijn, raadslid GBLV: “Gemeentebelangen heeft een warm hart voor buurt- en wijkinitiatieven. Fijn om een bijdrage te kunnen leveren aan de levendigheid in de wijk. Hulde aan deze enthousiaste vrijwilligers, die de handen uit de mouwen steken om hun wijk een stukje mooier te maken!”