GBLV schenkt traditiegetrouw warme chocolademelk tijdens carnaval

De lokale partij GBLV/Gemeentebelangen schonk als vanouds warme chocolademelk tijdens carnaval bij de sluisjes in Leidschendam. De aanwezige feestvierders en winkelend publiek konden een warme opkikker wel waarderen.

Zoals gebruikelijk de afgelopen jaren stond het team van GBLV weer paraat om warme chocolademelk uit te delen. Jaarlijks staat de lokale partij met hun gele stand klaar op de meestal frisse dag, dat prins carnaval wordt gedoopt in de Vliet bij de sluisjes in Leidschendam. Ook dit jaar was het weer een gezellige en carnavaleske bijeenkomst daar bij de sluisjes. De Raad van Elf kan terugkijken op een goed bezochte doop van, jawel nieuw dit jaar: prinses carnaval met haar page.

Freek Steutel, raadslid GBLV: “De warme chocomel vloeide rijkelijk. Het publiek waardeerde onze chocomel bijzonder tijdens de frisse duik van prinses carnaval. We doen het al jaren en het blijft leuk om de blijde gezichten te zien tijdens dit gezellige feest.”