Servicecentrum Huygenskwartier ook op zaterdag open

Het gemeentelijk Servicepunt Huygenskwartier is vanaf 18 januari open voor inwoners van Leidschendam-Voorburg op woensdag, vrijdag en zaterdag. Voor GBLV reden om de 1e bezoekers op zaterdag in het zonnetje te zetten.

Vanaf woensdag 18 januari is er voor de inwoners van Leidschendam-Voorburg de mogelijkheid om op woensdag, vrijdag en zaterdag in het Huygenskwartier gebruik te maken van het gemeentelijk Servicecentrum. Iedereen kan dan voor aanvragen ID-bewijs, rijbewijs en paspoort gebruik maken van deze nieuwe service. GBLV heeft zich altijd sterk gemaakt voor een gemeentelijk servicepunt in het Huygenskwartier. Nu is het dan zover en voor GBLV reden om de 1e bezoekers, die gebruik maken van het servicecentrum op zaterdag, in het zonnetje te zetten. Een echtpaar uit het Zeeheldenkwartier waren de 1e bezoekers op zaterdag. Zij kregen van het jongste raadslid van GBLV, Robin van Wissen, een mooi boeket GBLV-gele bloemen.

Robin van Wissen, raadslid GBLV: “GBLV heeft zich sterk gemaakt voor een servicepunt in het Huygenskwartier. Dat is nu een feit en daar zijn we als GBLV blij mee. Het past goed in ons beleid om de dienstverlening van de gemeente dicht bij onze inwoners te organiseren. Daarnaast is het voor het Huygenskwartier een prima stimulans. Inwoners kunnen nu dichtbij gebruik maken van de service van onze gemeente en tevens kennis nemen van het mooie Huygenskwartier. Dát is waar GBLV voor staat: dichtbij de inwoners, goed bereikbaar; ook op zaterdag en een stimulans voor de lokale economie”.

Robin van Wissen (L) van GBLV, overhandigt namens GBLV bloemen aan 1e klant op zaterdag; inwoners uit de Zeeheldenwijk.