Raadsflits

Rietvink opgehoogd
GBLV heeft al heel vaak aandacht gevraagd voor de verzakkingen in de Rietvink. Dit college gaat het probleem nu oplossen. De raad heeft hiervoor het noodzakelijke budget vrij gemaakt om alle verzakkingsproblemen aan te pakken. Samen met de buurtbewoners wordt ook gekeken naar de inrichting van de openbare ruimte in de wijk.

Ouderengids over zorg op papier
GBLV weet dat niet iedere oudere de toegang heeft tot internet, maar wel behoefte heeft aan informatie op papier. Om dit deel van de ouderen te bedienen heeft GBLV gevraagd de jaarlijkse Woej-gids aan te vullen met zorginformatie van en over andere zorgorganisaties. Deze papieren gids is op te halen bij wijkverenigingen, huisartsen en de bibliotheken binnen onze gemeente.

Overal sporten in Leidschendam, Voorburg en Stompwijk
GBLV vindt dat de beschikbare buitenruimte gebruikt moeten worden voor allerlei soorten sport. Denk hierbij aan skaten, hardlopen, fietsen, paardrijden etc. in de parken en rond Vlietlanden. Dit is ook het doel van de Sportvisie (2016-2020) voor de komende jaren. Gezond leven en gezond ouder worden kan wanneer we maar genoeg bewegen. Dat kan op allerlei manieren; de makkelijkste vorm is in de directe omgeving, in de openbare buitenruimte.