Aan tafel bij stichting IBCE

Recent schoof GBLV/Gemeentebelangen aan tafel bij de stichting IBCE (Interculturele Bevordering Contact & Educatie).

Jongeren en ouderen, vrouwen en mannen, nieuwkomers uit de gehele wereld en mensen die hier in Leidschendam-Voorburg zijn geboren en getogen: de stichting IBCE brengt ze bij elkaar. Om elkaar te ontmoeten, met elkaar kennis te maken en elkaars kennis en ervaring te delen. De stichting organiseert vele activiteiten van huiswerkbegeleiding tot multicultureel koken iedere eerste dinsdag van de maand in wijkcentrum De Plint te Leidschendam.

In een werkbezoek aan de stichting liet GBLV zich informeren door mevrouw Zeynep Killi. Het nuttige werd met het aangename gecombineerd: na een uitvoerige presentatie stond een buffet met heerlijke gerechten klaar. Een prima werkbezoek alwaar niet alleen de fractie en het bestuur van GBLV letterlijk een kijkje in de keuken kregen, maar ook de stichting IBCE een centje verdiende aan het bereiden van de maaltijd.

Vrijwilligers zijn altijd welkom! Donaties natuurlijk ook. Voor meer informatie: http://ibce.biz/ .
GBLV werkbezoek IBCE