Spetterende Open RAADhuis Avond in teken van cultuur

De Open RAADhuis Avond (ORA) van afgelopen dinsdag stond geheel in het teken van de cultuurvisie, die GBLV-wethouder Frank Rozenberg in de afgelopen maanden met het cultuurveld heeft opgesteld. Geheel in stijl van het nieuwe beleid om inwoners, bedrijven, verenigingen en instellingen meer bij de beleidsvorming van de gemeente te betrekken, werd deze ORA niet in de raadzaal in Huize Swaensteyn maar op locatie gehouden. Deze keer viel Theater Ludens in Voorburg deze ‘eer’ te beurt.

Aan de avond werd extra kleur gegeven door optredens van jonge talenten van de Talentenloods en Mira Moreno. Ook Museum Swaensteyn verzorgde een presentatie. De aanwezigheid van vele cultuurorganisaties droeg bij aan een interactieve discussie met de aanwezigen.

De presentatie van de avond werd verzorgd door Marjan van Giezen (PvdA, voorzitter ORA) en Sanja Duijvestijn (GBLV, vicevoorzitter ORA). Zij waren waren zeer verheugd over de grote opkomst en de vele contacten die tussen de cultuurpartners werden gelegd.

De cultuurvisie staat op 26 maart op de agenda van de commissie Maatschappelijke Activiteiten.
OpenRAADhuisavond 2015-03-10