Valentijns actie GBLV wederom groot succes

Op 14 februari, Valentijnsdag, was GBLV/Gemeentebelangen druk in de weer om alle vrijwilligers en mantelzorgers die voor de GBLV-Valentijnsactie waren opgegeven in het zonnetje te zetten. Dit jaar waren er meer aanmeldingen dan vorig jaar.

IMG_3323GBLV-raadslid Sanja Duijvestijn: “Op de oproep wie in het Valentijnszonnetje moest worden gezet, is enthousiast gereageerd. Veel inwoners hebben van deze actie gebruik gemaakt om hun favoriete vrijwilliger of mantelzorger te bedanken. Zij werden met een potje narcissen verrast. Een superleuke actie om te doen. Eén van de vrijwilligers en – tot voor kort – mantelzorgster mevrouw Anneke Olsthoorn mocht ik een bloemetje overhandigen. Mevrouw Olsthoorn ontving de attentie voor haar trouwe inzet als redactielid van haar tennisclub, voor haar werk als bestuurslid van de vereniging Groei en Bloei en voor het jarenlang verzorgen van haar zieke moeder.”