Mantelzorgers en vrijwilligers in het Valentijns zonnetje

images[8]Op 14 februari is het weer Valentijnsdag. GBLV/Gemeentebelangen ziet dit als een goede gelegenheid om vrijwilligers en mantelzorgers uit Leidschendam, Voorburg of Stompwijk in het zonnetje te zetten.

Vrijwilligers en mantelzorgers zijn onmisbaar voor de samenleving. Steeds vaker wordt een beroep gedaan op deze groep. Als kleine blijk van grote waardering, zorgt GBLV voor een kleine Valentijnsattentie.

Kent u vrijwilligers of mantelzorgers in uw omgeving die een attentie verdienen? Stuur hun naam en adres voor 11 februari naar mailadres: valentijnsactie @ gblv.nl en vertel ons kort wat deze persoon zo speciaal maakt. Op Valentijnsdag ontvangt deze mantelzorger of vrijwilliger dan een leuke attentie.

Klik hier voor de voorwaarden