GBLV blij met kunstgrasveld Kastelenring

kunstgrasDe fractie van GBLV is uiterst tevreden over het resultaat dat er voor het seizoen 2015 – 2016 een kunstgrasveld wordt gerealiseerd op sportpark De Kastelenring. De voltallige gemeenteraad stemde positief over de door GBLV ingediende motie. Wethouder Frank Rozenberg gaf te kennen graag uitvoering te willen geven aan dit initiatief aangezien sport een belangrijk onderdeel van en gezonde samenleving is.

“Het is bijzonder mooi om te zien dat alle partijen in de gemeenteraad deze motie hebben omarmd”, aldus Hans Peter Klazenga, initiatiefnemer van deze motie. “Uiteindelijk werken wij in de politiek allemaal samen, met hetzelfde doel alleen vanuit andere invalshoeken. En dan is het goed om te zien dat alle partijen van mening zijn dat een kunstgrasveld de sportbeoefening alleen maar ten goede komt. Daarnaast is dit voor het sportpark een investering waarmee zij weer jaren vooruit kunnen en die een positieve impuls geven aan het sportpark, ook in de regio.