Mantelzorgers en vrijwilligers in het Valentijns-zonnetje

Op 14 februari a.s. is het weer Valentijnsdag en GBLV/Gemeentebelangen ziet dit als een goede gelegenheid om vrijwilligers en mantelzorgers uit Leidschendam, Voorburg of Stompwijk in het zonnetje te zetten.

Onmisbaar

Vrijwilligers en mantelzorgers zijn onmisbaar voor de samenleving. In de toekomst zal een groter beroep worden gedaan op deze groep. GBLV/Gemeentebelangen wil dat de inzet van vrijwilligers en mantelzorgers door de gemeente wordt ondersteund met raad en daad (collectieve vrijwilligersverzekering, Vrijwilligerspunt, opleiding en training), uiteraard binnen de beschikbare budgetten. Wanneer de gemeente een beroep wil doen op de inzet van vrijwilligers dan mogen de vrijwilligers ook iets terug verwachten van de gemeente. GBLV/Gemeentebelangen wil ook nu al haar waardering uitspreken en zorgen voor een kleine Valentijnsattentie.

Blijk van waardering

Kent u vrijwilligers of mantelzorgers in uw omgeving die een attentie verdienen? Stuur hun naam en adres voor 10 februari naar mailadres: valentijnsactie@gblv.nl en vertel ons kort wat deze persoon zo speciaal maakt en op Valentijnsdag ontvangt deze mantelzorger of vrijwilliger een leuke attentie.

Lees hier de actievoorwaarden.