Like! ‘Jonge Lokalen’ krijgen eigen forum

GBLV/Gemeentebelangen wil zo veel mogelijk mensen betrekken bij de lokale politiek, jongeren daarbij niet uitgezonderd. Om die reden is het online jongerenplatform ‘Jonge Lokalen’ op Facebook gelanceerd. 

Robin van Wissen en Sija Nieuwenhuijsen zijn allebei kandidaat raadslid en de jonge gezichten van GBLV. Zij hebben samen het jeugdbeleid samengesteld in het verkiezingsprogramma onder het motto “Voor jongeren, door jongeren”. Robin van Wissen: “We zien graag dat de lokale politiek meer gaat leven bij jongeren. Om de jongeren van Leidschendam, Voorburg en Stompwijk nog beter te bereiken, hebben we de pagina ‘Jonge Lokalen’ gelanceerd op Facebook.”

Er is specifiek gekozen voor een Facebookpagina omdat dit het ideale medium is om jongeren te bereiken. Ook biedt Facebook gelegenheid tot interactie, jongeren kunnen het gesprek aangaan. “We zijn bijvoorbeeld erg benieuwd welke zaken jongeren missen in Leidschendam-Voorburg en welke zaken vooral moeten blijven”, aldus Robin van Wissen .

Het platform Jonge Lokalen Leidschendam-Voorburg is officieel ‘open’. Ga daarvoor naar:  www.facebook.com/jongelokalen.

JongeLokalenFoto: Sija Nieuwenhuijsen en Robin van Wissen houden een gele “Facebook-like” symbool vast.